Webdesign

De ontwikkeling van een website is een verlenging van uw offline huisstijl naar een online visitekaartje op het steeds groeiende internet. Een stijlvol grafisch design en een efficiënte navigatiestructuur zijn belangrijk om bezoekers wegwijs te maken.

Het is natuurlijk ook belangrijk dat u met uw website de gewenste doelgroep bereikt. Standaard nemen wij ook de regels van de Search engine optimalisation in acht, zo wordt uw site gemakkelijk gevonden via google en andere zoekmachines.

Onze diensten omvatten het ontwerpen van een website, het ontwikkelen van een website of webapplicatie, SEO of zoekmachine optimalisatie en webhosting.

an image

ONTWERP

Wij kunnen uw huisstijl verwerken in de website of een geheel nieuwe stijl ontwerpen. De bedoeling is uiteraard het bezoekersaantal te verhogen en zo uw klantenbestand te vergroten. Uiteraard geldt ook hier, dat wij voor iedere klant een originele benadering ontwikkelen.

Surfers hebben geen geduld. Daarom zorgen wij er voor dat uw potentiële klanten snel de weg vinden naar de informatie die ze zoeken. Met een logische opbouw, glasheldere webteksten en eenvoudige, intuïtieve navigatie.

an image

ONTWIKKELING

Wenst U een content management systeem, een blog, nieuwsbrieven,...? Wenst u het dynamischer of wenst u extra functionaliteiten? Daarvoor kan u ook steeds bij ons terecht. Wij bieden u een functioneel ontwerp dat aansluit bij de behoeften van uw bezoekers.

an image

SEO (Search Engine Optimization)

Een website rendeert enkel als er bezoekers zijn. Daarom is het belangrijk dat de zoekmachines uw website kan lezen en er de nuttige informatie kan uithalen. Alleen dan zal je website hoger scoren.

Door de content en de design te scheiden en de juiste techniek is het makkelijker voor de zoekmachines om je site te 'crawlen' en zal je site makkelijker stijgen in de ranking.

an image

HOSTING

Webhosting is een plaatsje op onze internet server. Alle bestanden en afbeeldingen van uw website worden erop gezet. Daarna koppelen we uw domeinnaam hier aan.

Mijneigenweb biedt betrouwbare hosting en domeinnamen aan. Om het voor u gemakkelijk te maken raden we aan om bij ieder internetproject de domeinnaam en hosting door Mijneigenweb te laten verzorgen, zo kunnen wij de kwaliteit garanderen en heeft u één aanspreekpunt waar u terecht kan voor al uw internetzaken.